Koulut alkavat liian aikaisin

Onko teidänkin mielestänne ärsyttävää herätä aamulla joskus seitsemän aikoihin ja vain sen takia, että ehtii kouluun?  Tai onko se ärsyttävää, kun olet koulussa ihan väsynyt?  Minun mielestäni ainakin ja uskon, että myös monen muun mielestä.   

Minusta koulujen pitäisi alkaa myöhemmin, koska haittana siinä on se, että nuoret eivät saa tarpeeksi unta ja sen myötä myös koulu menee huonommin osalla oppilaista. Minua ainakin joskus väsyttää koulussa niin paljon, etten jaksa keskittyä tunneilla ollenkaan ja sen myötä minulla menee kokeetkin huonommin. Tiedän, että jotkut haluavat mennä kouluun aikaisemmin, että pääsisi aikaisemmin koulusta kotiin, mutta todellisuudessa se ei aina sen mukaan mene, että jos tulet aikaisemmin, pääset aikaisemmin. Esimerkiksi minulla on keskiviikkona kahdeksasta neljään koulua.   

Näitten ongelmien takia koulujen täytyisi alkaa mielestäni myöhemmin, sillä silloin nuoret saisivat enemmän unta. Ratkaisu on helppo, sillä koulujen alkamista täytyisi vain siirtää myöhempään ja se olisi hyväksi oppilaille.