Ilmastonmuutos on huono asia

Ilmastonmuutos huolestuttaa monia.
Ilmastonmuutos huolestuttaa monia.

Ilmastonmuutoksen takia merenpinta nousee, ja se uhkaa eläinkuntaa. Ilmastonmuutos näkyy lämpötiloissa, tuulikuvioissa ja sademäärässä.

Miljan mielipide: "Mielestäni ilmastonmuutos on huolestuttava asia. Ilmastonmuutos uhkaa myös eläimiä. Muovipusseja ja muita muovituotteita pitäisi vähentää ja korvata vaikkapa kartonkipusseilla ja pahvilla."

Larissan mielipide: "Minun mielestäni ilmastonmuutos on todella huono asia, koska se uhkaa eläinkuntaa ja jäätikötkin alkavat sulaa ilmastonmuutoksen takia ja jos kaikki jäätiköt sulaisivat merenpinta voi nousta jopa seitsemän metriä. Tehtaat ja autot lämmittävät liikaa maapalloa. Ilmastonmuutokseen pitäisi todellakin puuttua."

Ursulan mielipide: "Minun mielestäni asia on erittäin tärkeä ja siitä pitäisi keskustella enemmän perheissä niin, että tietoisuus leviäisi myös lapsille, koska nuoret ovat tässä maailmassa tärkeitä tekijöitä. Kannustan myös aikuisia puuttumaan asiaan, koska se vaivaa meitä lapsia tulevaisuudessa erittäin paljon."

Nooran mielipide: "Ilmastonmuutoksen pitäisi laantua, jos ihmiskunta tekisi parannuksia ainakin 10 vuoden ajan."

Amandan mielipide: "Ei käytettäisi niin paljon muovia ja kaikkia tavaroita kierrätettäisiin. Siitä pitäisi keskustella perheen ja sukulaisten kanssa. Jotkut pitävät lakkoja ilmastonmuutoksen takia."