Meidän juttu on käytössäsi vielä lukuvuoden loppuun saakka

Nyt toivoisimme erityisesti juttuja kevään merkeistä
Nyt toivoisimme erityisesti juttuja kevään merkeistä

Meidän juttu on Sanomalehtien Liiton Suomi 100 -juhlavuodeksi tuottama käytännöllinen mediakasvatuksen työkalu. Sen avulla voi toteuttaa erilaisia mediaan liittyviä projekteja luokassa.

Meidän juttu -verkkolehti on koulujen käytössä vielä tämän lukuvuoden loppuun saakka. Ehdit siis vielä hyvin toteuttaa juttuprojektin luokassasi. 

Nyt toivoisimme erityisesti juttuja kevään merkeistä. Miten kevät etenee teidän seudullanne? Kirjoita juttu, tee video tai ota kuva kiinnostavista kevään merkeistä ja julkaise se Meidän jutussa.

Näin hyödynnät Meidän juttua

Meidän juttu -lehteä voi hyödyntää eri oppiaineissa. Alustaa voi hyödyntää myös laajemmissa projekteissa tai ilmiöjaksoilla. 

Kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla ja luo oppilaille ryhmätunnukset. Oppilaat kirjoittavat jutut toimitusjärjestelmässä. Kun juttu on valmis, käy se läpi, ja hyväksy se julkaistavaksi. Juttu käsitellään ja julkaistaan muutaman päivän kuluessa. 

Muista ottaa jutut talteen

Meidän juttu -verkkolehti ja toimitus sulkeutuvat kesäkuussa. Jos siis tahdot ottaa talteen Meidän juttu -lehdessä julkaisemianne juttuja, muista tehdä se ennen lukuvuoden loppua. Voit esimerkiksi ottaa kuvakaappaukset jutuista.

Olemme saaneet lukea Meidän jutussa kiinnostavia juttuja koulun arjesta, napakoita mielipidekirjoituksia moninaisista aiheista ja muun muassa innostavia peliarvosteluja ja kirjavinkkauksia. 

Lämmin kiitos kaikille Meidän juttu -verkkolehteen juttuja tehneille luokille!