Marttojen mielestä koulussa oli mukavinta kuvaamataito

Vilppulankosken koulussa Mänttä-Vilppulassa vietettiin syyskuun lopussa järjestöpäivää.
Vilppulankosken koulussa Mänttä-Vilppulassa vietettiin syyskuun lopussa järjestöpäivää.

Vilppulankosken koulussa vietettiin järjestöpäivää 26. syyskuuta ja pääsimme haastatelemaan monien eri järjestöjen edustajia.

Lentopalloharrastaja Riikka Kuopio oli edustamassa lentopallojoukkue Tähteä. Meitä haastattelijoita jännitti, koska tämä oli ensimmäinen haastattelumme. Riikka Kuopion lempiväri on sininen. Hänen lempinumero on 16. Hänen lempieläin on hevonen. Hänen lempiruoka on makaroonilaatikko. Hän tykkää ulkoilmasta, katsoa televisiota ja lukea. Hänen lempihedelmä on omena. Haastateltava vaikutti kivalta urheilijalta.

Kun haastattelimme Marttoja, saimme heiltä seuraavia vastauksia. Hauskinta oli heidän kouluaikana kuvaamataito. Heillä ei ole tällä hetkellä lemmikkejä. Tylsintä oli koulussa heidän mielestä matematiikka. Toinen partionvetäjistä on ollut opettajana. Hän oli tykännyt musiikintunneista. Partion vetäjät ovat ulkona paljon ja tykkäävät eläimistä. Partion lisäksi he harrastavat mm. käsitöitä ja laulua. He tykkäävät tehdä tätä työtä. He syövät aamulla puuroa ja marjoja.

Rallia

Ralli on niin hurjaa puuhaa, että maailma voi näyttäytyä siinä jopa ylösalaisin. Oikeastaan toi oli pelkkä vitsi! Vilppulankosken koululla oli autoja näytillä kaksi ja niiden sisälle sai kurkkia. Koulullamme oli esittelyssä Toyota ja BMW. Toyota oli bemaria vanhempi. Castrol ajaja Mikko Suvinen on ralliharrastaja, joka toi näytille Toyotan. Hän on triftink kisoja ajanut harrastaja, joka on kauan ajanut ralleja. Castrol on hyvä Toyota rallimerkki. Bemari BMW Ajaja Harri Hietala on kanssa ralliajaja ja ajaa bemarilla.

Parti

Haastattelimme Vilppulan partio-ohjaajia. Niiden mielestä heidän harrastuksessa on iloa ja riemua. Harrastuksessa on kumminkin hankalinta väsyneet ja kiukkuiset lapset. Kivointa harrastuksessa on uuden oppiminen. Päivi Peltola on ollut harrastuksessaan kaksi vuotta ja Siru Heinola on ollut harrastuksessaan kolmetoista vuotta.