Golf harrastuksena

Minä olen Anton Kullbäck ja kilpailen SM-tasolla golfissa. Asun Vaasan golfkentän vieressä, joten minulla on lyhyt matka harjoittelemaan. Olen ollut kesätöissä Vaasan golfin vastaanotossa (Caddiemaster). Caddiemasterina vastaan puheluihin ja varaan aikoja asiakkaille ja neuvon vieraspelaajille, missä paikat sijaitsevat. Se on hyvä työ minulle, koska saan puhua suomea, ruotsia ja joskus jopa englantia.

Kesä kuluu kilpaillessa ympäri Suomea. Useimmat kilpailut ovat Etelä- ja Länsi-Suomessa, mutta olen ollut jopa Levillä pelaamassa. Kesän aikana en juuri ehdi tehdä muuta, kuin olla golfkentillä ja nukkumassa.

Aloitin golfin pelaamisen, koska minun isäni oli golf pro ja on myös kilpaillut nuorena. Kun opin kävelemään, löin golfpalloja muovimailoilla sisällä ja kun täytin viisi, menin ottamaan Green Cardin. Sen jälkeen olen ollut melkein joka päivä treenaamassa tai kilpailemassa

Tämä kausi on ollut minun urani paras kausi.  Voitin yhteispisteillä Pohjoisen alueen poikien alle 21- vuotiaiden rankingin, voitin kaksi osakilpailua siellä. Olen myös voittanut Vaasan Juniorimestaruuden ja miesten Vaasan reikäpelimestaruuden. Finnish Junior Tuorin Rankingissa olen 16. tällä hetkellä ja on vielä finaali jäljellä. Siellä on siis kaikki Suomen parhaat alle 21-vuotiaat.

Minun isäni Johan Kullbäck on Golf pro ja luokanopettaja. Hän toimii minun valmentajana ja yleensä minun kuskina kisoihin. Jos hän ei pääse, niin pääsen muiden kilpailijoiden kyydillä. Ensi vuonna, kun saan ajokortin niin voi ajaa itse kilpailuihin.

Parasta golfin pelaamisessa on se, että kun pääset golfkentälle, unohdat kaikki muut ajatukset ympärilläsi ja keskityt vain seuraavaan lyöntiisi ja siihen, että pallo menisi reikään tai mahdollisimman lähelle. Minulla on tavoitteena tulla Suomen parhaaksi ja sen jälkeen  päästä maailman parhaimmalle kiertueelle, eli PGA-Tourille.