Parkanon yhteiskoulun rehtori haaveilee kielten opettamisesta

Oppilaat ja opettajat ovat joutuneet koulun sisäilmaongelmien vuoksi evakkoon. Joidenkin mielestä paikan vaihdos tuo uutta eloa kouluarkeen.
Oppilaat ja opettajat ovat joutuneet koulun sisäilmaongelmien vuoksi evakkoon. Joidenkin mielestä paikan vaihdos tuo uutta eloa kouluarkeen.

Olen Parkanon yhteiskoulun rehtori Tarja Männikkö-Tarsia. Minun työni on monipuolista ja kiireistä. Minun mielestäni parasta työssäni on monipuolisuus ja haastavuus, ja tykkään tästä työstä ainakin yleensä. Tämä työ ei ollut nuoruudessani haaveammattini.

Pääsen olemaan jonkin verran tekemisissä tämän koulun oppilaiden kanssa. Tässä työssä ei ole leppoisaa olla, vaikka minulla on tosi hyviä työkavereita. Tuskin haluan enää vaihtaa ammattia.

Olen alakoulun rehtorin ja kaikkien opettajien kanssa tekemisissä, mutta en niinkään oppilaiden, mutta tykkään puhella mielelläni oppilaiden kanssa muistakin asioista kuin kouluasioista.

Kaipaan välillä päästä opettamaan jotakin ainetta ja haluaisin mielelläni olla opettaja. Haluaisin opettaa kieliä, käsityötä ja matematiikkaa, mutta en opeta tänä vuonna mitään luokkaa.

Evakossa opiskelu on hankalaa, mutta jotkut tykkäävät, kun paikat vaihtuvat ja se tuo eloa päivään.

Huonointa työssäni on kiire, sillä rehtorin työ on kiireistä ja siinä on hyvät ja huonot puolensa. Olen ollut täällä töissä 19 vuotta.

Minun mielestäni kouluruoka voisi olla monipuolisempaa. Koulun sisäilman kanssa minulla ei ole mitään ongelmaa.

Lempiruokani on pippuripihvi ja lempivärini on beige.