Miksi erilaisuuden hyväksyminen on niin vaikeaa?

Ole mitä olet; ole oma itsesi. Älä kuuntele muita, mitä mieltä he ovat sinusta. Ole ihana itsesi! Olet täydellinen!
Ole mitä olet; ole oma itsesi. Älä kuuntele muita, mitä mieltä he ovat sinusta. Ole ihana itsesi! Olet täydellinen!

Maailmassa muuttaisimme sen, että jokainen hyväksyttäisiin sellaisena kuin on; juuri sellaisena, miltä hän näyttää, mitä pukee ja mistä esimerkiksi pitää. Jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiin; vapaus olla sellainen kuin haluaa.

Omaa tyyliään ei kannata muuttaa muiden mielipiteiden mukaan.

On epäreilua, ettei kaikkia hyväksytä. Haluaisimme tietää, miksi ihmisten erilaisuutta on niin vaikea hyväksyä. Miksi kaikki eivät vain voisi olla sellaisia, kuin he itse haluavat olla? Syrjinnän pelossa moni itsestään epävarma persoona ei esimerkiksi uskalla pukeutua omaan tyyliin; hän pukeutuu samalla tavalla kuin muutkin.

Jokainen saa olla millainen on ja erilaisuus on aina rikkaus.

Onneksi on ihmisiä, jotka ajavat tasa-arvoa ja kiinnittävät huomiota siihen, kuinka väärin on laskea ihmistä erilaisuuden takia vähempiarvoiseksi.  On ärsyttävää, ettei kaikkia pidetä samanarvoisina. Kaikki ovat pohjimmiltaan samanarvoisia ja jokaista pitää arvostaa sellaisena kuin hän on.

On upeaa ja esimerkillistä, että maailmassa on ihmisiä, jotka uskaltavat olla täysin oma itsensä välittämättä siitä, mitä muut ihmiset heistä ajattelevat.