Mielipiteitä meikkaamisesta

Emma: "Mun mielestä meikkaaminen on ihan ok juttu. Itellä on aika paljon meikkejä ja kosmetiikkatuotteita. Mun mielestä meikkaamisella ei ole ns. ikärajaa, mutta liian nuorena ei kannata meikata koska iho menee pilalle. Meikki aika monesti hämää omaa ikää."

Satu (OPE): "Mielestäni lapsi on kaunein luonnollisena, eikä meikkaamista kannata aloittaa liian aikaisin, sillä silmä tottuu sitten meikattuun peilikuvaan. Kannattaa nauttia lapsena olosta riittävän pitkään."

1lk tyttö: "Meikkaaminen on outoa, mutta omistan itse muutaman oikean meikin. Paras ikä olisi yläkoulun puolella. Jos näkisin kaverini meikattuna koulussa, se olisi outoa. 1–2lk ei olisi tarvetta meikata vielä."

1lk poika: "Meikkaaminen on outoa, mutta en tiedä siitä oikein mitään."

Viljami: "Tytöt ja pojat voivat molemmat ihan vapaasti meikata. Tiedän ainoastaan huulipunan. Hyvä ikä aloittaa meikkaaminen olisi 11 vuotta".

Noora: "En ole meikkaamisen fani. On ok meikata, mutta on silläkin oma rajansa. Meikkaaminen olisi hyvä aloittaa 8–9 luokalla. Omistan muutaman huulituotteen ja pari luomiväriä, joita en käytä muualla kun juhlissa ja sielläkin harvoin."