Edullinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli

CS:GO on Valve Corporationin ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli.
CS:GO on Valve Corporationin ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli.

CS:GO-pelissä on kaksi joukkuetta: terroristit ja erikoisjoukot. Yksi peli sisältää useita kierroksia, jotka päättyvät, kun kaikki vihollisen pelaajat ovat kuolleet tai kun tiimin tavoite on suoritettu. Pelaajat ostavat aseensa kierroksen alussa rahoilla, jotka he ansaitsevat riippuen siitä, miten hyvin he pelaavat.

Pelimuotoja pelissä on yhteensä viisi, joista kahta voidaan pelata kilpailullisessa tilassa. Kilpailullinen tila on tarkoitettu pelaajan rankin eli “arvon” nostamiseen. Pelissä on yhteensä 18 arvoa.

Kilpailullisessa tilassa pelattavia pelimuotoja on kaksi. Pommitilassa terroristien tehtävänä on virittää pommi jompaankumpaan pomminasetuspaikkaan . Erikoisjoukkojen tehtävänä on purkaa pommi tai estää sen asettaminen. Panttivankitilassa erikoisjoukkojen tehtävänä on pelastaa panttivangit terroristeiltä sekä kuljettaa heidät pelastusalueelle. Terroristien tehtävänä on estää panttivankien vapauttaminen.

 Ei-kilpailullisen tilan pelimuotoja on kolme. Kilpavarustelussa  tavoitteena on tappaa toisia käyttäen eri aseita. Taposta saa uuden aseen, ensimmäinen viimeisellä aseella tapon saanut voittaa. Räjäytystyö on pelimuoto, joka poistaa aseiden ostamisen mahdollisuuden, sen sijaan pelaaja saa uuden aseen jokaisen kierroksen jälkeen saatuaan ainakin yhden tapon. Deathmatch on puolestaan pelimuoto, jossa on  kymmenen minuutin pelit. Voittaakseen pelaaja tarvitsee suurimman pistemäärän. Pisteitä saa tappamalla muita pelaajia erilaisilla aseilla.

 Skinit ovat oikealla rahalla aseille ostettavia maalipintoja. Skinejä pelissä on monia joka aseelle. Skinien hinta liikkuu kolmesta sentistä aina kolmeenkymmeneentuhanteen euroon asti. Mielestäni skinit ovat mukava lisä peliin mutta eivät pakollisia. Itse en käyttäisi paljoa rahaa pelin sisäisiin ostoihin, koska se on addiktoivaa.

Olen itse pelannut peliä 670 tuntia. Pidän pelistä. Jos pelille pitäisi antaa pisteitä antaisin 4/5, koska peli alkaa olemaan jo hieman vanha. Jos tahdot hyvän ja edullisen pelin, voin suositella sinua ostamaan Counter-Strike: Global Offensiven, koska peli on hauska pelata varsinkin kavereiden kanssa.