Usein kysytyt kysymykset

Työskentelen useammassa koulussa. Miten rekisteröidyn Meidän juttuun?
Sinun täytyy rekisteröidä jokaiselle koululle oma tunnuksensa.
 

En löydä minun kuntaani tai kouluani rekisteröitymiskaavakkeen listalta.
Ota yhteyttä osoitteeseen toimitus@meidanjuttulehti.fi ja kerro, mikä kunta/koulu listalta puuttuu. Lisäämme puuttuvat tiedot listaan kahden arkipäivän kuluessa.


Pitääkö opettajan tehdä jotain oppilaiden jutuille?
Meidän juttu kuuluu Julkisen sanan neuvoston piiriin, joten noudatamme Journalistin ohjeita. Kun oppilaan juttu on valmis, opettaja tarkistaa jutun sisällön ja kieliasun . Epäasiallista, valheellista tai loukkaavaa tietoa ei julkaista, mutta jutut saavat käsitellä vaikeita ja rohkeita aiheita. 

Mistä keskeneräiset jutut löytyvät?
Mustan yläpalkin ”Sisältö”-osiossa näet kaikki oppilasryhmiesi tekemät jutut. Voit hakea juttuja otsikon tai jutun tilan (julkaistu/ei julkaistu) mukaan. Kun juttu on valmis, hyväksyt sen julkastavaksi klikkaamalla ensin ”Muokkaa”-nappulaa ja rastittamalla lomakkeen lopusta "Hyväksyn jutun julkaistavaksi".  Hyväksymisen jälkeen juttu tulee Meidän jutun toimituksen käsiteltäväksi. Se julkaistaan muutaman päivän kuluessa.


Voinko vaihtaa salasanaa?
Kyllä voit. Omaa tunnusta tai ihmisikonia klikkaamalla aukeaa mustalle riville linkit salasanan vaihtamista ja uloskirjautumista varten. Muista kirjautua ulos verkkolehdestä, jos käytät yleistä tietokonetta/tablettia.


Sivusto ei toimi kunnolla.

Käytäthän chrome-selainta? Se toimii selaimista parhaiten.

Jos et saanut vastausta ongelmaasi tai vika ei korjaantunut, pyydä apua ongelmaasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimitus@meidanjuttulehti.fi. Sinulle vastataan mahdollisimman nopeasti.