Slim mill räppää huumorilla

Uusi someilmiö Slim mill kokeilee, kuinka pitkälle hän pääsee ilman levy-yhtiötä, mainostamista tai radiosoittoja.
Uusi someilmiö Slim mill kokeilee, kuinka pitkälle hän pääsee ilman levy-yhtiötä, mainostamista tai radiosoittoja.

Slim mill on 26-vuotias. Slim millin ensimmäinen musiikkivideo julkaistiin marraskuussa 2015. Hänen musiikkinsa on genreltään rap-musiikkia. Slim mill räppää huumorilla huumeista, kun muut ylpeilevät naisilla, rahalla ja huumeilla. Slim mil pystyy meidän mielestämme räppäämään asioista, mistä muut eivät osaa.

Suosituin kappale on Kebab noin 2,5 miljoonalla näyttökerralla.
 

Slim millillä ei ole levy-yhtiötä, joiden kanssa hän tekisi yhteistyötä. Hän haluaa kokeilla, kuinka pitkälle pääsee ilman levy-yhtiötä, mainoksia tai radiosoittoja. Suosituin kappale on Kebab noin 2,5 miljoonalla näyttökerralla. Slim mill kertoi haastattelussa, ettei ole ajatellut tekevänsä musiikkia englanniksi, ja  lupasi tehdä musiikkia vielä pitkään.

Slim millin juuret ovat Lähi-Idässä sekä Amerikassa, mutta nykyään hän asuu Vantaalla. Slim millin lempiruoka koulussa oli hernekeitto ja lempiaine oli matematiikka.

Slim millin tyyliin kuuluu rennot legginssit ja yleensä huppari. Hänellä on myös kasvojen päällä oleva tukka, joka estää sen, ettei hänen silmiään näe kunnolla. Ulkonäkö on erilainen kuin muilla julkkiksilla.