Minecraft - jännä pikselipeli

Minecraft pelissä seikkaillaan, rakennetaan ja taistellaan.
Minecraft pelissä seikkaillaan, rakennetaan ja taistellaan.

Minecraft on pixel-grafiikkainen seikkailupeli, jossa pelaaja seikkailee eri biomeissa eli erilaisissa kentissä kuten Taiga, tumma puumetsä  ja tavan puumetsä. Pelissä on monenlaisia hirviöitä. Lurkki, joka räjähtää, kun menet sen lähelle. Zombi tulee lähellesi lyömään sinua. Sillä saattaa olla jotain tavaraa esim. lapio.  Hämähäkki joka voi kiipeillä seinillä ja puissa.  Luuranko, jolla on jousipyssy se ampuu pelaajia. Minecraftissa on myös moninpeli, jossa on servereitä eli maailmoja, joissa voi pelata minipelejä. Minecraftin tunnetuimpia servereitä on Mineplex. Pelin tavoite on saada voitettua äärilisko, jonka löydät äärestä. Sinun pitää kukistaa se niin pääset tavan maailmaan. Sinun pitää etsiä äärensilmien avulla kellari, jossa on jossain ääriportaali. Mutta muista varoa sokeritoukkia!

Pelitilat. Luova- ja seikkailutila. Luovassa tilassa voit ottaa tavaravalikostasi ihan mitä vaan ja et voi kuolla. Seikkailutilassa voit kuolla ja pelaajalla on ruokapalkki, joka kuluu kun liikut.

Miksi pelata? Peli on suosittu ja sitä pelaa moni. Pelissä oppii englantia, jos vaihtaa kielen suomesta englantiin. Peliä päivitetään paljon ja siihen tulee yleensä uusia asioita parin kuukauden välein. Peli on kuitenkin helppo läpäistä luovassa tilassa ja sen jälkeen siihen saattaa kyllästyä nopeasti. Tietokoneversioon tulee liikaa päivityksiä verrattuna PS4- versioon.