Fallout 4 ehdottomasti hyvä, mutta ei sitä mitä odotimme

Onko tämä versio edeltäjiänsä parempi?
Onko tämä versio edeltäjiänsä parempi?

Varoitus seuraava teksti tulee sisältämään juonipaljastuksia pelistä Fallout 4 ja Fallout New Vegas.

Tarina:

Pelin tarina seuraa Sole Survivor -nimen saanutta hahmoa, joka selviytyy ydinsodasta maan alla jäätyneenä 200 vuotta. Kesken horroksen hänen aviopuolisonsa ammutaan ja lapsi kidnapataan. Päästyään maan pinnalle päähahmo lähtee matkalle etsimään lastaan ja kostamaan aviopuolisonsa kuoleman.


Kartta:

Pelin kartta perustuu USA:n Itärannikolle ja tarkemmin Bostoniin. Kartassa on monia paikkoja kuten asutuksia, kaivoksia, raunioita, hylättyjä tehtaita ja paljon muuta. Kartan vasemmasta ala-kulmasta pääsee näytetyn rajan yli Glowing-Sea -alueelle, jonne Pommi putosi, sielläkin on paljon asioita, mitä voi löytää ja mistä voi saada tavaroita.

Pelin kartta

http://www.digital-utopia.org/fallout4/

Kaksi pelin seitsemästä lisäosasta sisältää kokonaan uusia alueita.

Far Harbor

Nuka-World

Parannukset

Kun Fallout 4: ää verrataan pelisarjan edellisiin osiin, voidaan huomata monia parannuksia, kuten grafiikat ja V.A.T.S (Vault-tec Assisted Targeting System) on parempi, koska taistelusysteemiä on parannettu edellisistä peleistä.

Seuraajia on Fallout 4:ssä enemmän Vanilla-pelissä (13 Fallout 4:ssä Fallout Nv ja Fallout 3:ssa niitä oli 8).

Sisältö

Fallout 4 sisältää monia eri tehtäviä suoritettavaksi ja monia eri puolueita, joilla jokaisella on omat tehtävänsä. Puolueita ovat Brotherhood Of Steel, The Railroad, The Commonwealth Minutemen ja Institute.

Jokaisella on oma tehtävänsä Commonwealthissa.

Fallout 4:ssä on monia eri keräilyesineitä, kuten eri lehtiä, jotka antavat pieniä bonuksia taitoihisi ja 20 eri BobbleHeadia, jotka antavat vähän huomattavimpia bonuksia taitoihisi, esimerkiksi 15 % enemmän vahinkoa räjähteillä.

Kuvahaun tulos haulle fallout 4 bobblehead

Bobblehead

Yhteenveto

Fallout 4 itsessään on hyvä peli ja sen lisäosat tekevät siitä vain paremman. Verrattuna aikaisempiin Fallout-peleihin Fallout 4 ei ole niin hyvä, mutta omana pelinään se on hintansa arvoinen.