Matukka - rooli vai oikea persoona?

Vaasalainen tubettaja Matias, 21, kanavalta Matukka, nauttii videoiden tekemisestä. Hänen videonsa sisältävät paljon huumoria.
Matias tubettaa huumorilla.

Matukan tubaaminen alkoi sattumanvaraisten videoiden lataamisesta. Matias kuvailee kanavaansa neljällä sanalla, jotka ovat kiistanalainen, koominen, järjetön ja mielenkiintoinen. Matukka on Matiakselle vain rooli tai alter-ego, joka on särmikäs, häpeilemätön ja välinpitämätön. Matias kertoo myös, että Matukka on vain pieni osa hänen omaa persoonallisuuttaan.

Matias myöntää, että hänen tyylinsä tehdä videoita on muuttunut aika dramaattisesti vuosien aikana. Matukan videot sopivat ihmisille jotka pitävät huumorista ja musiikista.

Ajatuksia SuomiTubesta

Matias kertoo, että hänen mielestään SuomiTube on tällä hetkellä todella yksitoikkoista ja että hän haluaa viihdyttää ja tuoda vaihtoehtoista sisältöä erottumalla joukosta vähän ronskilla ja satiirisella asenteella.

Matiaksen mielestä kanavan paras video on ehdottomasti "Metal 101 – Daniel Okasin Tanssit mulle", joka kuuluu Biitti 101- sarjaan. Siihen nähtiin paljon vaivaa äänittämällä kitarat ja kuvaamalla musiikkivideo. Vaikeas oli myös saada ulkopuolisia osaanottajia mukaan.

Jokainen epäonnistuu joskus

Epäonnistunein video taas Matiaksen mielestä on "vlogi", jonka hän kuvasi Helsingissä kavereidensa kanssa. "Sen kuvaaminen oli ihan jees, mutta videon lopussa soitin yhdelle kaverilleni ja kuvasin puhelimen näyttöä, jossa näkyi kaverin numero noin kymmenelle tuhannelle katsojalle. Onneksi huomasin sen nopeasti, sain videon piilotettua ja editoitua pätkän pois", Matias kertoo. Matias sanoo myös, että videon poistaminen satutti näyttökertoja niin paljon, että video on tällä hetkellä kanavan vähiten katsottu video.