Huge L parantaa maailmaa

Räppäri Huge L puhuu sanoituksissaan ajankohtaisista ongelmista ja piikittelee kaupallisia artisteja
Räppäri Huge L puhuu sanoituksissaan ajankohtaisista ongelmista ja piikittelee kaupallisia artisteja

Huge L on suomalainen rap-artisti oikealta nimeltään Kimmo Huusko. Hän on kotoisin Vantaalta; nykyyän hän asustaa Helsingissä. Huge L tuottaa melkein kaikki omat biisit biittiä myöten. Huge L on kiinnostava sen takia, että hän ei ole lähtenyt tekemään kaupallista musiikkia, vaikka on tehnyt musiikkia vuodesta 2002 asti.

Hän ei myöskään tee live-esiintymisiä, koska hän on itse sanonut facebookissa: ”En halua mennä lavalle itselleni tärkeän biisin kanssa, jos kukaan ei edes keskity siihen. Minun musiikkini on sellaista, että sitä on kuunneltava korvalapuissa, kun vaikka polkee fillarilla jossakin.” Hän puhuu biiseissään paljon eri ongelmista ympäri maailmaa ja jakaa omia mielipiteitään asioista jotka puhuttavat maailmalla. Hän puhuu esimerkiksi huumeongelmista ja piikittelee poliitikkoja ja kaupallisia artisteja.

Hän on kuitenkin suhteellisen suosittu artisti, koska hänen Youtube-kanavalleen on kertynyt näyttökertoja yhteensä 10 000 000 kappaletta. Huge L ei ainoastaan tee musiikkia hänen Youtube-kanavalleen; hän on tehnyt sinne myös vähän sketsejä ja välillä  sarjaa nimeltä Kelapuu, jossa hän heittää omia mielipiteitään ja läppiään tietyistä aiheista – kuten esimerkiksi: vammainen, puhtausalan ammattilainen ja kuolema.