Clash Royale - Tornipuolustuspeli

Puolusta tornia, pelaa korteilla ja hyökkää vastustajan torniin!

Clash royale on suosittu peli tällä hetkellä. Monet pelaavat sitä. Clash royalen tekijät ovat suomalaisia.

Clash royalen kortit ja battlet. Clash royalessa pitää tuhota toisen pelaajan torni. Se tapahtuu battlessa tai friendly battlessa. Kun voitat battlen saat pokaaleja ja arkun. Arkusta saa kortteja joilla taistelet battlessa tai friendly battlessa. Friendly battle on sellainen jossa pelataan klaanikavereita vastaan. Kortteja on neljä erilaista, common, rare, epic ja legendary. Common on huonoin mutta se voi olla parempi kuin rare tai epic.

Clash royalen areenat. Clash royalen areenia on 10, mutta training camp ei ole areena vaan harjoitusareena. Tässä on kaikki 10 areenaa: Goblin Stadium (0) Bone Pit (400) Barbarian Bowl (800) P.E.K.K.A.'s Playhouse (1100) Spell Valley (1400) Builder's Workshop (1700) Royale Arena (2000)  Frozen Peak (2300) Jungle Arena (2600) Legendary Arena (3000).

Turnaukset. Turnaukset saat auki vasta 8 levelillä. Joskus kun on tulossa uusia kortteja niin voit turnauksessa saada sen 3-2  päivää ennen kuin se kortti julkaistaan. Turnauksessa voi voittaa 12 voittoa. Turnauksia on kaksi erilaista: Classic challenge ja Grand challenge.

Tätä kannattaa kokeilla!